Objava: Grbić Srđan, 17.01.2020.

Promjena mjesta održavanja besplatne radionice s temom primjene zakonodavnog okvira Europske Unije u području operacija sustava bespilotnih zrakoplova

S obzirom na veliki broj prijava, Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je odlučila promijeniti mjesto održavanja predmetne radionice, kako bi omogućila prisustvovanje što većeg broja zainteresiranih.

Obavještavamo sve zainteresirane da će se predmetna radionica održati u isto vrijeme, u subotu 29. veljače 2020. godine, u amfiteatru Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj, Borongajska cesta 83, Zagreb, objekt 69.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Fakultetu prometnih znanosti, Zavodu za zračni promet na omogućavanju svojih prostora za ovu radionicu.

Svima zainteresiranima koji su prilikom prijave obavješteni da su uvršteni na listu čekanja, sada potvrđujemo mjesta u dvorani i ne moraju se dodatno javljati.

Zainteresirane koji su odustali od prijave nakon obavijesti o popunjenju kapaciteta, a još su zainteresirani za prisustvovanje, pozivamo da se prijave imenom, prezimenom i organizacijom iz koje dolaze (ako je primjenjivo), na adresu elektroničke pošte damir.bezik@ccaa.hr.

Kako i ovaj prostor ima svoja ograničenja, zainteresirani koji se prijave nakon popunjenja kapaciteta dvorane, biti će obaviješteni o nemogućnosti prisustvovanja radionici.

Obavijest o ostalim planiranim radionicama i lokacijama objavljena 14. siječnja 2020. ostaje valjana za sve kojima od Zagreba više odgovaraju Pula, Osijek, Zadar ili Dubrovnik.