Objava: Grbić Srđan, 20.03.2020.

Produljenje rokova provedbe javnog natječaja za dodjelu sredstava udrugama u 2020. godini

Rukovodeći se ciljevima raspisanog javnog natječaja za dodjelu sredstava udrugama u 2020. godine želja nam je omogućiti što većem broju udruga da podnesu svoje prijave za dodjelu sredstva, a kako bi se obuhvatio što veći broj zrakoplova u koje će biti ugrađena radijska oprema unutar frekvencijskog pojasa 117,975-137 MHz.

Zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih proglašenom epidemijom zarazne bolesti COVID-19, svjesni smo da mnoge udruge kao potencijalni prijavitelji, neće biti u mogućnosti do 31. ožujka 2020. godine prikupiti svu potrebnu dokumentaciju potrebnu za prijavu na raspisani natječaj. Stoga smo odlučili produžiti rokove provedbe javnog natječaja za dodjelu sredstava udrugama u 2020. godini.

Tako je rok za slanje prijava produžen do 30. lipnja 2020. godine, a ostali rokovi nalaze se u indikativnom kalendaru natječajnog postupka - više.

Sva dokumentacija vezana uz provedbu javnog natječaja za dodjelu sredstava udrugama u 2020. godini nalazi se na našim mrežnim stranicama.

Pozivamo vas da i dalje redovno pratite naše facebook i mrežne stranice kako bi na vrijeme bili upoznati sa svim informacijama vezanim uz raspisani javni natječaj.