Objava: Šoštarić Eduard, 11.11.2022.

Poziv za sudjelovanje na radionici/panel raspravi na temu sigurnog izvođenja padobranskih skokova i korištenje padobranske opreme

Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo organizira radionicu/panel raspravu na temu  na kojoj će se razgovarati o organizaciji i sigurnosti izvođenja padobranskih skokova, korištenju padobranske opreme (padobran, padobranski automat, obavljanje tehnički pregleda) te o izmjenama i dopunama Pravilnika o padobranstvu.

Događanje je namijenjeno rukovoditeljima organizacija za osposobljavanje, nastavnicima, starijim i glavnim pakerima padobrana kao i svim zainteresiranim padobrancima koje ovim putem pozivamo.

Radionica će se održati u subotu 10. prosinca 2022. godine s početkom u 10.00 sati, u prostorijama Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo, Ulica grada Vukovara 284, objekt D, III kat.

Također, s ciljem održavanja kvalitetne i uspješne radionice, sva eventualna pitanja o gore navedenim temama, komentare i primjedve možete poslati na e-mail: mladen.budimir@ccaa.hr kako bi  se pravovremeno mogli pripremiti  te odgovarati na iste. 


                               PLAN RADIONICE:

Vrijeme

Tema

10.00 – 10.15

Uvod u radionicu

10.15– 14.30

Rasprava po temama
Molimo Vas da svoje prijave na radionicu / panel raspravu dostavite najkasnije do 05. prosinca 2022. godine na e-mail: mladen.budimir@ccaa.hr

NAPOMENA: ako bude previše komentara koji bi mogli negativno utjecati na tijek rasprave, na iste će se odgovoriti nakon završetka rasprave.